Asian spa malmö massage

3

Asian spa malmö massage I paketet ingår herrgårdsfika, spaentré, en 25 minuters behandling, 3-rättersmiddag, övernattning i Upplev det rofyllda Asia Spa under kvällstid en lördag. Barnen har kul i bad och bastu och de vuxna kan passa på att få massage, ansikts- och Under sommaren har Asia Spa öppet för hela familjen. Resten av året. Varberg Stadshotell & Asia spa är ett av ställena som rekommenderas. Här går det bland annat att få indian head massage, som är exakt vad. Du hittar vår oas i centrala Malmö, mitt i mellan Värnhem och Caroli. har jobbat som Spa massageterapeut och Medicinsk i thailänd 8 år och i sverige i 8 år. Mitt namn är Wasana ”Was” jag är massör hos Pranari Thai massage och jag har.

Fem spa att besöka i Göteborg | Metro

Varberg Stadshotell & Asia spa är ett av ställena som rekommenderas. Här går det bland annat att få indian head massage, som är exakt vad. Yasuragi är ett spa-hotell i Stockholm – en fridfull oas i japansk anda, med varma källor utomhus, aktiviteter, behandlingar & underbar mat. Njut på Varbergs Kusthotell, med närvaron till havet och ett underbart spa!

Boka en avkopplande helg med spa på Kusthotellet på västkusten i Halland!

Spa med barn

Asian spa malmö massage Ett riktigt bra erbjudande med en övernattning, 2-rätters middag och Art Garden Spa på ankomstdagen. Tumlaren Väjern, Bohuslän På badhuset Tumlaren i Väjern är det alltid 27 - 28 grader i stora bassängen!

Bassängen är 25 meter lång med strandbad för lek och simskola. Aktiviteter Våra aktivitetspass gör under för både ditt inre och yttre. Hotellet stängt över jul. Jag är utbildad och certifierad som medicine massör hos  Wat Pho i Thailänd och Spa massageterapeut hos fyra stjärnor spa hotell i Thailänd.

Hagabadet, Haga Östergata 6.

Varberg Stadshotell & Asia spa är ett av ställena som rekommenderas. Här går det bland annat att få indian head massage, som är exakt vad. Vi på City Thai Spa i Malmö bevarar de mångtusenåriga Thaimassage traditionerna från Thailand.

En perfekt getaway för rekreation och avkoppling. Njut på Varbergs Kusthotell, med närvaron till havet och ett underbart spa! Boka en avkopplande helg med spa på Kusthotellet på västkusten i Halland!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail